top of page
aboutus pic

A JING LIKŐR  劲酒-中华草本酒

Ásványi anyagokban gazdag Mufu hegyi forrásvízből készítenek jó minőségű alapalkoholt, hozzáadnak 7 fajta gyógynövényt: kínai yam gyökér,aranyszemfű,angyalgyökér,

gojibogyó,kínai csüdfű,fahéj,szegfűszeg,kivonják belőlük az esszenciát, így készül el a magára jellemző zamatú folyadék, amely borostyánszínűnek néz ki. A készítmény 35% alkohol tartalmú ,immunitást szabályozó,vérgeringést hajtó és fáradtságot csillapító szerepet játszik az erőnlét fokozásában.


Ez a Kínára jellemző gyógynövényes szeszes ital, a hagyományos kínai orvoslás színe-javát és a gabonából készült alkoholt egymással tudományosan vegyítő terméke. Napjainkban a gyógynövénylikőr előállításához általában a hagyományos kínai gyógyfüvek kiválasztásának és intelligens erjesztésének technológiáját alkalmazzák, és teljesen automatikus gyártósort alkalmaznak, mindezekkel biztosítják a likőr minőségét.


A gyógynövénnyel készített likőr több ezer éves múlttal rendelkezik. A hagyományos kínai orvoslás szerint, ha alkoholban gyógynövények hatóanyagait oldják fel, akkor a likőr segítségével megduplázódik a gyógynövények hatása. A Jing likőr a híres kínai egészségmegőrző likőrmárkák egyike. Élénk a színe, illetve tiszta és ínycsiklandó íze olyan, mint a söré, olyan édességgel frissítheti az ivók torkát, mint a méz, ráadásul olyan meghódító aromája érezhető, mint a gabonaalkoholé. Mindezek következtében meglehetősen keresett a kínaiak körében, akiknek ízlik a gyógynövénylikőr. Évek óta az egészséggondozási tudat bővülésével az egészséget segítő gyógynövénylikőr fokozottan a kínaiak terített asztalára kerül.


Ennek köszönhetően évről évre nő a Jing likőr értékesítési összege, éventen 800.000.000 db üveg fogy belőle a világon. Ezzel egy időben a likőr egyre inkább teret hódít globális viszonylatban is. A Jing  Likőr 2017 és 2018 évben megnyerte “Spirits Selection by Concours Mondialde Bruxelles” díjat és “The International Wine&Spirit Competition San Francisco” díjat.


A Jing Likőr hűtve vagy jéggel fogyasztható , vagy más üdítővel keverve. Étkezés előtt, közben vagy utána, bármikor iható.

Rólunk: About Us
bottom of page